Uniliitto ry on valtakunnallinen kattojärjestö 11 uniyhdistykselle, jotka toimivat erilaisista unihäiriöistä kärsivien henkilöiden elämänlaadun parantajana ja edunvalvojana. Liiton tarkoituksena on myös lisätä yleistä tietoisuutta nukkumisen ja vireystilan vaikutuksesta elämänlaatuun.

Haemme Uniliiton toimistoon Helsinkiin

TOIMISTOKOORDINAATTORIA

vastaamaan toimistomme arjen sujuvuudesta. Toimistokoordinaattorin tehtäviin kuuluu
- jäsenrekisterin ylläpito
- jäsenyhdistysten neuvonta
- maksuliikenteen hoitaminen ja avustavat taloushallinnon tehtävät
- toimiston arjen käytännöistä vastaaminen, mm. arkistointi, toimistotekniikka, kokousvalmistelut
- tapahtumatuotantoon osallistuminen

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta monipuolisista toimistotehtävistä, MsOffice –ohjelmien hyvää hallintaa, huolellisuutta ja tarkkuutta, organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta monipuolisiin käytännöllisiin työtehtäviin.

Katsomme eduksi palkanlaskennan osaamisen, suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot sekä järjestötoiminnan tuntemisen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää työnkuvaa. Uniliiton henkilöstöön kuluu tällä hetkellä toiminnanjohtaja, järjestökoordinaattori ja toimistokoordinaattori. Toimistomme sijaitsee Kannelmäessä hyvien junayhteyksien äärellä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi maanantaihin 25.2.2019 mennessä osoitteella: tuija.sivonen@uniliitto.fi  Sisällytä hakemukseesi myös palkkatoiveesi ja otsikoi sähköpostisi tunnuksella Hakemus.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Tuija Sivonen, 0400 95 7842. Katso myös www.uniliitto.fi

Uniliitto Ry | Sitratori 3, 4. krs. 00420 Helsinki | Toimisto avoinna: ma - pe klo 10.00 - 16.00 | puh. 010 292 8080 | uniliitto@uniliitto.fi