< Ajankohtaista

Apurahahaku levottomat jalat -oireyhtymän tutkimukseen

 

Levottomat jalat -oireyhtymästä kärsii noin 10 prosenttia eurooppalaisista, ja heistä ainakin kolmasosa tarvitsisi lääketieteellistä hoitoa. Monet heistä eivät kuitenkaan saa diagnoosia eivätkä tarvittavaa hoitoa, koska sairautta ei tunneta riittävästi. Tarvitaan lisää tutkimustietoa

The European Alliance for Restless Legs Syndrome (EARLS) on avannut apurahahaun levottomat jalat -oireyhtymän tutkimushankkeisiin.

Apurahan suuruus on 10 000 euroa, ja se myönnetään hakemusten perusteella.  Apurahaa voidaan hakea uusiin hankkeisiin tai lisärahoituksena jo käynnissä oleviin hankkeisiin. Englanninkielinen hakemus tulee jättää 29.02.2024 mennessä.

Katso tarkemmat tiedot apurahasta ja hakemisesta täältä

Apurahan saaja kutsutaan esittelemään tutkimushankettaan EAN:n (The European Association of Neurology) vuosikongressiin, joka järjestetään Helsingissä heinäkuussa 2024.

Julkaistu: 22.11.2023

Jaa tämä sivu