Avoin luento: Tietoinen unen näkeminen edistää hyvinvointia

Keskustakirjasto Oodi, Maijansali Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki Katso kartalla

Klo 18.00 Tietoinen unen näkeminen edistää hyvinvointia
Monica Halinen, psykoterapeutti, uniasiantuntija ja Mind Body Bridging-terapeutti

Useasti ajattelemme, että unet tulevat ja menevät meidän tietoisesta minästä riippumatta. Unet antavat meille spontaanisti paljon tietoa tiedostamattomasta. Me voimme myös itse oppia ohjaamaan uniamme ja käyttää tätä taitoa hyvinvointimme edistämiseksi. ” Lucid Dreaming” (selkounien näkeminen) on yksi tietoisen yksilöllisen unityöskentelyn tapa, joka on hyvä omaksua. Voit myös perustaa ystäviesi kanssa uniryhmän ja siinä käyttää Monte Ullmanin tapaa yhdessä jakaa unikokemuksia.

Luento saattaa kiinnostaa kaikkia jotka ovat unen näkemisestä kiinnostuneita, jotka näkevät joko paljon unia tai eivät muista nähneensä unia ollenkaan. Luento saattaa kiinnostaa myös terveydenhuollon ammattilaisia ja kaikkia jotka haluavat olla yhteydessä omaan luovuuteensa.

Vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestäjä: Uniliitto
Tapahtuma on osa Uniliiton Univiikko-teemaviikolla järjestettäviä tapahtumia 27.10.-2.11.2019.