Ohjattu uniryhmä unettomille – ETÄ

etäryhmä , Verkossa

Uniryhmä on täyttynyt.

Uniryhmä koostuu kurssimuotoisista (etä)tapaamisista, joissa käytetään kognitiivis-behavioraalisiin menetelmiin perustuvia lääkkeettömiä keinoja. Ryhmiä ohjaavat Uniliiton kouluttamat terveydenhuollon ammattilaiset. Kuhunkin uniryhmään kuuluu kuusi kurssikertaa (2 h / kurssikerta), jotka toteutetaan arki-iltoina noin kahden viikon välein.

Aika: keskiviikkoisin 10.6., 24.6., 8.7., 22.7., 5.8. ja 19.8.
klo 17.00 – 19.00

Ohjaajana toimii SH Ritva Gluth

Osallistujat saavat osallistumislinkin sähköpostiin ennen uniryhmän aloitusta

Ryhmän suunniteltu toteutus: Skype

Ryhmään osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 3.6.2020, johon mennessä on myös mahdollisuus perua ilmoittautuminen ilman kustannuksia.

Lue lisää uniryhmistä

Lue unen itsehoito-ohjeista

Tiedustelut koskien ohjattuja uniryhmiä: uniryhmat@uniliitto.fi tai puh. 050 47 24139