Ohjattu uniryhmä unettomille – ETÄ

etäryhmä , Verkossa

Ohjattu uniryhmä on täyttynyt.

Uniryhmä koostuu kurssimuotoisista (etä)tapaamisista, joissa käytetään kognitiivis-behavioraalisiin menetelmiin perustuvia lääkkeettömiä keinoja. Ryhmiä ohjaavat Uniliiton kouluttamat terveydenhuollon ammattilaiset. Kuhunkin uniryhmään kuuluu kuusi kurssikertaa (2 h / kurssikerta), jotka toteutetaan arki-iltoina noin kahden viikon välein.

Aika: keskiviikkoisin 1.7., 15.7., 29.7., 12.8., 26.8. ja 9.9. 2020
klo 17.00 – 19.00

Ohjaajana toimii SH, Ritva Gluth

Osallistujat saavat osallistumislinkin sähköpostiin ennen uniryhmän aloitusta

Ryhmän suunniteltu toteutus: Skype / Zoom

Ryhmään osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 16.6.2020, johon mennessä on myös mahdollisuus perua ilmoittautuminen ilman kustannuksia.

Lue lisää uniryhmistä

Lue unen itsehoito-ohjeista

Tiedustelut koskien ohjattuja uniryhmiä: uniryhmat@uniliitto.fi tai puh. 050 47 24139