Ohjattu uniryhmä unettomille – ETÄ

etäryhmä , Verkossa

Uniryhmä on täyttynyt.

Uniryhmä koostuu kurssimuotoisista (etä)tapaamisista, joissa käytetään kognitiivis-behavioraalisiin menetelmiin perustuvia lääkkeettömiä keinoja. Ryhmiä ohjaavat Uniliiton kouluttamat terveydenhuollon ammattilaiset. Kuhunkin uniryhmään kuuluu kuusi kurssikertaa (2 h / kurssikerta), jotka toteutetaan arki-iltoina noin kahden viikon välein.

Aika: tiistaisin 23.6., 7.7., 21.7., 4.8., 18.8. ja 1.9.
klo 17.00 – 19.00

Ohjaajana toimii SH, TtM, Sari Kapanen

Osallistujat saavat osallistumislinkin sähköpostiin ennen uniryhmän aloitusta

Ryhmän suunniteltu toteutus: Teams

Ryhmään osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy ma 8.6.2020, johon mennessä on myös mahdollisuus perua ilmoittautuminen ilman kustannuksia.

Lue lisää uniryhmistä

Lue unen itsehoito-ohjeista

Tiedustelut koskien ohjattuja uniryhmiä: uniryhmat@uniliitto.fi tai puh. 050 47 24139