Ohjattu uniryhmä unettomille – ilmoittaudu!

Tampereen yliopistollinen keskussairaala Elämänaukio 2, 33520 Tampere Katso kartalla

Kärsitkö unettomuudesta? Tule mukaan uniryhmään!

Uniryhmä koostuu kurssimuotoisista tapaamisista, joissa käytetään kognitiivis-behavioraalisiin menetelmiin perustuvia lääkkeettömiä keinoja. Ryhmiä ohjaavat Uniliiton kouluttamat terveydenhuollon ammattilaiset. Kuhunkin uniryhmään kuuluu kuusi kurssikertaa (2 h / kurssikerta), jotka toteutetaan arki-iltoina noin kahden viikon välein.

Aika ja paikka:
Klo 17.00, Ryhmä 2, keskiviikkoisin:
25.3., 8.4., 22.4., 6.5., 20.5. ja 3.6.
Tays, Neuvotteluhuone kohtaamispaikka, Elämänaukio 2
Ohjaajana toimii SH Ritva Gluth

Ilmoittautuminen lomakkeella

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu 30 € kattaa kaikki tapaamiskerrat, ja se laskutetaan kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Peruuttaminen on mahdollista tehdä maksutta kaksi viikkoa ennen ensimmäistä tapaamista.

Ryhmän koko on rajallinen ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.