Ohjattu uniryhmä unettomille – PERUTTU

Koilliskeskus Liikekatu 3, 33580 Tampere Katso kartalla

Tapahtuma on sovitun päivämäärän osin peruttu ja siirtyy koronavirustilanteen vuoksi.

Uniryhmä koostuu kurssimuotoisista tapaamisista, joissa käytetään kognitiivis-behavioraalisiin menetelmiin perustuvia lääkkeettömiä keinoja. Ryhmiä ohjaavat Uniliiton kouluttamat terveydenhuollon ammattilaiset. Kuhunkin uniryhmään kuuluu kuusi kurssikertaa (2 h / kurssikerta), jotka toteutetaan arki-iltoina noin kahden viikon välein.

Aika ja paikka:
klo 17.00-19.00
2.4., 16.4., 29.4., 14.5., 28.5. ja 11.6.
Koilliskeskus, Liikekatu 3, kokoustila Sepeli, 33580 Tampere

Ohjaajina toimii SH Margit Knuuttila ja SH Anna-Maija Paunonen

Osallistumismaksu 30 € kattaa kaikki tapaamiskerrat, ja se laskutetaan kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Peruuttaminen on mahdollista tehdä maksutta kaksi viikkoa ennen ensimmäistä tapaamista.

Ilmoittautuminen lomakkeella
Ryhmän koko on rajallinen ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.