Ohjattu uniryhmä unettomille – PERUTTU

7.4. klo 17:30

Uniliiton toimisto Sitratori 3, 4.kerros, 00420 Helsinki Katso kartalla

Tapahtuma on sovitun päivämäärän osin peruttu ja siirtyy koronavirustilanteen vuoksi.

Uniryhmä koostuu kurssimuotoisista tapaamisista, joissa käytetään kognitiivis-behavioraalisiin menetelmiin perustuvia lääkkeettömiä keinoja. Ryhmiä ohjaavat Uniliiton kouluttamat terveydenhuollon ammattilaiset. Kuhunkin uniryhmään kuuluu kuusi kurssikertaa (2 h / kurssikerta), jotka toteutetaan arki-iltoina noin kahden viikon välein.

Aika ja paikka:
Klo 17.30
ti 7.4., ti 21.4., ti 5.5., ti 19.5., ti 2.6. ja ja ti 16.6.2020
Uniliiton toimisto, Sitratori 3, 00420 Helsinki

Ohjaajana toimii erik.laboratorionhoitaja, unihoitaja Riitta Velin

Osallistumismaksu 30 € kattaa kaikki tapaamiskerrat, ja se laskutetaan kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Peruuttaminen on mahdollista tehdä maksutta kaksi viikkoa ennen ensimmäistä tapaamista.

Ilmoittautuminen lomakkeella
(Ryhmän koko on rajallinen ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.)