Ohjattu uniryhmä unettomille

Riihimäen kaupunginkirjasto Kauppakatu 16, 11100 Riihimäki Katso kartalla

Uniryhmä on täyttynyt

Uniryhmä koostuu kurssimuotoisista tapaamisista, joissa käytetään kognitiivis-behavioraalisiin menetelmiin perustuvia lääkkeettömiä keinoja. Ryhmää ohjaa Uniliiton kouluttama terveydenhuollon ammattilainen. Kuhunkin uniryhmään kuuluu kuusi kurssikertaa (2 h / kurssikerta), jotka toteutetaan arki-iltoina noin kahden viikon välein.

Riihimäen kaupunginkirjasto
torstaisin klo 17-19:
3.9., 17.9., 1.10., 15.10., 29.10 ja 12.11

Osallistuminen edellyttää aina ennakkoilmoittautumista ja sitoutumista kuuteen tapaamiseen. Ryhmän ohjaajana toimii SH, Heli Linden.

Ryhmään osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen päättyy 20.8.2020, johon mennessä on myös mahdollisuus perua ilmoittautuminen ilman kustannuksia. 20.8. jälkeen perutut osallistumiset laskutetaan kokonaisuudessaan.