Ohjattu uniryhmä unettomille

30.9.

Asukastupa Minnantupa Minna Canthinkatu 43, 70110 Kuopio Katso kartalla

Uniryhmä koostuu kurssimuotoisista tapaamisista, joissa käytetään kognitiivis-behavioraalisiin menetelmiin perustuvia lääkkeettömiä keinoja. Ryhmää ohjaa Uniliiton kouluttama terveydenhuollon ammattilainen. Kuhunkin uniryhmään kuuluu kuusi kurssikertaa (2 h / kurssikerta), jotka toteutetaan arki-iltoina noin kahden viikon välein.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: uniryhmat@uniliitto.fi

Ilmoita sähköpostissa nimesi, puhelinnumerosi ja kuvaa lyhyesti unihäiriösi, johon toivot saavasi apua ryhmän kautta. Sinuun otetaan yhteyttä ja vahvistetaan osallistumisesi ryhmään.
Ryhmän koko on rajallinen ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

(Huom. jos ryhmäkoko ei täyty 2.9. mennessä, alkaa uniryhmä seuraavina suunniteltuna ryhmän tapaamisajankohtana, joka ovat aina kahden viikon välein, maanantaisin).

Huom.- alkamisajankohtaa muutettu!

Ryhmän ohjaajana toimii SH, unihoitaja Vuokko Korhonen ja SH,TtM, unihoitaja Sari Kapanen.