< Kaikki tapahtumat

Uupuneen unettomuus

4.4. klo 1718

Verkossa , Zoom

 

Uupuminen voi tulla vastaan elämän eri vaiheissa. Se voi olla esim opiskelu-uupumusta, työuupumusta, emotionaalista tai sosiaalista uupumusta.

Uni on herkkä stressimittari, siksipä  erilaiset uupumustilat näkyvät erityisesti pitkittyessään unen erilaisina haasteina. Uupumus on prosessi, jossa henkilön voimavarat eivät enää riitä. Uupuneen uni ei palauta ja päivittäiset haitalliset uupuneen selviytymisyritykset syventävät väsymyksen kierrettä.

Uupumuksen ja unettomuuden hoitopolun varrella on monta askelmaa, ja vippaskonstit tarjoavat harvoin pitkällisiä ja kestäviä ratkaisuja. Meidän suorittajien yhteiskunta etsii monesti juuri niitä nopeita ratkaisuja hetkiin, joiden äärellä pitäisi pysähtyä ja hidastaa. Kun pitäisi löytää tie takaisin omaan mielen ja kehon läsnäoloon ja aloittaa oman hyvinvoinnin uudelleen rakentaminen.

Näiden teemojen äärelle sinua johdattaa SH Anne Lehtonen, joka toimii myös uniohjaajana sekä meditaatio- ja rentoutusohjaajana. Luento kestää 45 minuuttia ja keskustelulla on varattu aikaa 15 minuuttia.

Tervetuloa mukaan!

Luento tallennetaan ja se on katsottavissa tilaisuuden jälkeen vuoden ajan Uniliiton YouTube-kanavalta.

Katso webinaarin tallenne Uniliiton YouTube-kanavalta.