< Ajankohtaista

Uniliitto I love me -messuilla 18.-20.10.2019

Uniliitto esittäytyy Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä I love me -messuilla 18.-20.10.2019. Löydät meidät osastolta 6n21, joka sijaitsee aivan Klinikkalavan vieressä.

Osastollamme on tarjolla runsaasti tietoa unesta ja vireydestä sekä unihäiriöiden hoidosta. Paikalla on myös alan asiantuntijoita ja kokemusasiantuntijoita, joiden kanssa voit halutessasi keskustella.

Osaston viereisellä Klinikkalavalla Uniliiton asiantuntijoilla on lauantaina ja sunnuntaina puheenvuorot.

Lauantaina 19.10. klo 11.00-11.20 uniterapeutti Susan Pihl kertoo uniterapiasta, jossa haetaan keinoja unen löytämiseksi ilman lääkkeitä. Terapiassa käsitellään mm. vuoteen ja unen yhdistämistä uudelleen, uni-valverytmin suunnittelua ja kehon ja mielen rauhoittamista. Keskeistä on unta häiritsevien tapojen, ajatusten ja tunteiden, asenteiden ja uskomusten tunnistaminen ja muuttaminen.

Sunnuntaina 20.10. klo 15.30-15.50 professori, LKT Markku Partinen kertoo unihäiriöistä ja niiden hoidosta. Jatkuvasta unettomuudesta kärsii 5-10 % suomalaisista, levottomat jalat -oireyhtymästä samoin 5-10 %  ja uniapneasta yhtä lailla noin neljännesmiljoona suomalaista. Mitä nämä vakavasti elämänlaatua ja terveyttä uhkaavat sairaudet ovat, miten ne tunnistetaan ja miten niitä hoidetaan?

Tervetuloa tutustumaan osastoomme ja kuulemaan asiantuntijoita!

Tutustu tapahtumasivuun: I love me – messut 2019.

Julkaistu: 9.10.2019

Jaa tämä sivu