< Ajankohtaista

Unilääketiede 2019 -seminaarissa ennätysmäärä osallistujia

Perinteiset Unilääketieteen koulutuspäivät järjestettiin tänä vuonna jo 21. kerran, tällä kertaa Pasilassa Business Collegen tiloissa 28.-29.11.2019. Seminaari esittelee vuosittain tuoreimman tutkimustiedon unesta, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti terveydenhuollon ammattilaisille, mm. eri alojen lääkäreille ja erikoistuville lääkäreille, sairaanhoitajille, hammaslääkäreille ja psykologeille sekä alan opiskelijoille.

Suomen Unitutkimusseura ry vastasi seminaarin sisällön tuotannosta ja Uniliitto ry käytännön järjestelyistä. Tänä vuonna seminaari tavoitti ennätysmäärän osallistujia, kaikkiaan 226 osallistujaa mukaan lukien luennoitsijat ja järjestäjät.

Tämän vuoden seminaarissa oli kaikkiaan kuusi sessiota, jotka sisälsivät useita luentoja. Sessioiden teemat olivat 1) Uniapnea, 2) Unihäiriöt ja ajokyky, 3) Unettomuuden lääkkeetön hoito, 4) Neurologiset unihäiriöt ja 5) Unen ongelmat eri ikävaiheissa.

Seminaarin yhteydessä järjestetyillä pienoismessuilla esittelivät järjestäjien lisäksi toimintaansa unen ja unihäiriöiden hoitoon erikoistuneet laitetoimittajat ja yritykset: Fisher&Paykel Oy, Nukute Oy, Philips Oy, ResMed Oy, SomnoMed Oy, SOMNOmedics Nordics Oy, Tempur Sealy Suomi Oy, Unikulma Oy ja Vitalmed Oy.

Julkaistu: 30.10.2019

Jaa tämä sivu