< Ajankohtaista

Osallistu kansainväliseen ICOSS (International Covid Sleep Study) tutkimukseen

Suomi osallistuu kansainväliseen ICOSS (International Covid Sleep Study) tutkimukseen. Tutkimusta koordinoidaan Suomesta ja datat tullaan tallentamaan Suomeen. Suomesta projektin tutkimusryhmään kuuluu tutkijoita mm THL:sta, Helsingin yliopistosta ja Turun yliopistosta. Professori Markku Partinen Helsingistä johtaa tätä kansainvälistä konsortiota, johon osallistuu tällä hetkellä muun muassa Brasilia, Etelä-Afrikka, Iso-Brittania, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kiina, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi ja USA .

Jos olet täysi-ikäinen, sinua pyydetään ystävällisesti osallistumaan tähän nimettömään nettikyselyyn. Kysely on täysin anonyymi eikä kyselyssä tallenneta mitään henkilötunnisteita (ei sähköpostia eikä muita tietoja, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa). Jos tiedät tuttavapiirissäsi henkilöitä, joilla on ollut COVID-19 tai jotka ovat saaneet tartunnan, olisi hyvä saada myös heiltä vastauksia. Voit jakaa oheista linkkiä.

https://educationhelsinki.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bEKKYWAoNGTJASV

Julkaistu: 15.6.2020

Jaa tämä sivu