< Ajankohtaista

Tuo kokemuksesi unettomuuden hoidon kehittämiseen!

STM:n alainen Terveydenhuollon palveluvalikoimaneuvosto (Palko) antaa suosituksia siitä, mitkä menetelmät kuuluvat julkisesti rahoitettuun terveydenhuoltoon. Parhaillaan Palko valmistelee suosituksia unettomuuden hoitoon lääkkeettömin keinoin, kognitiivisen käyttäytymisterapian (CBT-I) menetelmillä.

Osana tätä valmistelua Palko haluaa kuulla sellaisten henkilöiden kokemuksista, jotka ovat saaneet edellä mainittua yksilö-, ryhmä- tai verkkoterapiaa unettomuuden takia. Lisäksi heitä kiinnostaa kuulla näkemyksiä hoidon saatavuudesta, kohtaamisesta terveydenhuollossa sekä siitä miten julkisen terveydenhuollon palveluita tulisi kehittää unettomuuden hoidossa.

Jos sinulla on kokemuksia viimeisen viiden vuoden ajalta unettomuuden hoidosta yksilö-, ryhmä- tai verkkoterapian avulla, ilmoittaudu mukaan antamaan oma kokemuksesi ja näkemyksesi tähän tärkeään valmistelutyöhön.

Keskustelutilaisuus järjestetään verkossa Teams-alustalla perjantaina 18.6. klo 11-13, ja keskustelu käydään Palkon asiantuntijoiden ohjaamana. Mukaan otetaan kymmenen henkilöä, ja keskustelut ovat luonnollisesti luottamuksellisia.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ma 14.6. mennessä Uniliiton toiminnanjohtajalle, Tuija Sivonen, 0400 957842 tai tuija.sivonen@uniliitto.fi

Katso myös: http://palveluvalikoima.fi

Julkaistu: 9.6.2021

Jaa tämä sivu