< Ajankohtaista

Unilääketiede 2021 -koulutuspäivät 1.-2.11.

Unilääketieteen valtakunnalliset koulutuspäivät esittelevät tuoreimman tutkimustiedon unesta ja unihäiriöiden hoidosta. Seminaari on tarkoitettu unihäiriöiden parissa työskenteleville lääkäreille, hammaslääkäreille, neuropsykologeille, unihoitajille, sairaanhoitajille sekä muille terveydenhuollon, sosiaalihuollon ja farmasian ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

Koulutuspäivien ohjelmasta vastaa Suomen Unitutkimusseura ry ja käytännön järjestelyistä Uniliitto ry.  Perinteinen ja ainoa monialainen unilääketieteen tapahtuma Suomessa järjestetään tänä vuonna jo 23. kertaa.

Koulutusta haetaan hyväksyttäväksi teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi Helsingin Yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta.

Koulutuspäivät järjestetään Zoom-alustalla verkossa. Ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu. Ilmoittautuminen päättyy 27.10.2021.

Katso lisää:  https://www.uniliitto.fi/tapahtumat/unilaaketiede-2021/

Julkaistu: 16.9.2021

Jaa tämä sivu