< Ajankohtaista

Univiikolla® tapahtuu

Univiikkoa® vietetään kellojen talviaikaan siirtämisen jälkeisellä viikolla. Tänä vuonna tapahtumatarjonta on runsas:

1.-2.11.2021 Unilääketiede 2021 – Tuorein tutkimustieto unesta ja unihäiriöiden hoidosta. Unilääketieteen valtakunnalliset koulutuspäivät on tarkoitettu unihäiriöiden parissa työskenteleville lääkäreille, hammaslääkäreille, neuropsykologeille, unihoitajille, sairaanhoitajille sekä muille terveydenhuollon, sosiaalihuollon ja farmasian ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

3.11.2021  Uniapnea-webinaari: asiantuntijana sairaan- ja terveydenhoitaja AMK, allergia-ja astmahoitaja, sertifioitu uniapneahoitaja Armi Luukkonen

3.-4.11.2021 Vantaan Unipäivät: luennoitsijana uniterapeutti Susan Pihl ja professori Markku Partinen. Esittelyssä mm. uniapnean hoitolaitteita.

4.-5.11.2021 Unettomien Yö – Ainutlaatuinen yön kestävä verkkotapahtuma: Asiantuntijoista mukana ovat mm. unihoitajat, tietokirjailijat Anna-Mari Aronen ja Anne Huutoniemi; uniterapeutti, tietokirjailija, PSGT-somnologi Susan Pihl; neurologiaan erikoistuva lääkäri, yleislääkäri Eemil Partinen ja yleislääkäri Eevert Partinen; psykiatrian erikoislääkäri, uniryhmäohjaaja ja -opettaja, tietokirjailija Markku Siivola; terveydenhoitaja, uniohjaaja Sari Tammikari; sairaanhoitaja, uniohjaaja Minna Holmström; vireys- ja työturvallisuuskouluttaja, tietokirjailija Päivi Saarijärvi; ravitsemusasiantuntija Anu Kosonen; eri unihäiriöiden potilasedustajia omine puheenvuoroineen.

Katso kalenterista lisätietoja ja kuinka voit osallistua.

Julkaistu: 22.10.2021

Jaa tämä sivu