< Ajankohtaista

Unilääketiede 2022 -koulutuspäivät 31.10.-1.11.2022

Ohjelma 2022 on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu Unilääketiede 2022 -koulutuspäiville.
Unilääketieteen valtakunnalliset koulutuspäivät esittelevät tuoreimman tutkimustiedon unesta ja unihäiriöiden hoidosta.

Ohjelmassa tehdään katsaus mm. unettomuuteen ja CBT-menetelmiin erityistapauksissa (kuten tarkkaavaisuushäiriöissä tai ympäristön haasteiden, kuten vuorotyön tai epäsäännöllisten työaikojen ollessa kyseessä). Uniapnean hoitovaihtoehdot CPAP:lle. Uni-valverytmi (erityisesti lapsilla ja nuorilla). Stressi, kipu ja uni, sekä väsymyksen arviointi.

Seminaari on tarkoitettu unihäiriöiden parissa työskenteleville lääkäreille, hammaslääkäreille, neuropsykologeille, unihoitajille, sairaanhoitajille sekä muille terveydenhuollon, sosiaalihuollon ja farmasian ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

Koulutuspäivien ohjelmasta vastaa Suomen Unitutkimusseura ry ja käytännön järjestelyistä Uniliitto ry. Perinteinen ja ainoa monialainen unilääketieteen tapahtuma Suomessa järjestetään tänä vuonna jo 24. kertaa.

Koulutusta haetaan hyväksyttäväksi teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi Helsingin Yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta.

Koulutuspäivät järjestetään Zoom-alustalla verkossa. Ilmoittautuminen päättyy 27.10.2022.

Lisätietoa tapahtumasivulla

 

 

Julkaistu: 10.8.2022

Jaa tämä sivu