< Ajankohtaista

Uniliitto hakee toiminnanjohtajaa

Uniliitto ja sen jäsenyhdistykset tarjoavat unihäiriöistä kärsiville tietoa ja tukea. Toiminnan tarkoituksena on lisäksi edistää unihäiriöiden hoidon kehittämistä ja tasavertaista saatavuutta sekä yleistä tietoisuutta nukkumisen ja vireystason vaikutuksesta toimintakykyyn.

Uniliitto hakee oma-aloitteista ja tulosvastuullista toiminnanjohtajaa

suunnittelemaan, organisoimaan ja johtamaan liiton toimintaa ja tukemaan jäsenyhdistysten toiminnan kehittämistä.  Tehtävässä onnistuminen edellyttää strategista ajattelua, priorisointi- ja päätöksentekokykyä, talouden ja henkilöstöhallinnon osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme toiminnanjohtajalta
– korkeakoulututkintoa
– järjestötoiminnan tuntemusta
– kokemusta toiminnan, talouden ja henkilöstöhallinnon johtamisesta
– kokemusta vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä
– hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– hyviä kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän merkittävää työtä tekevässä potilasjärjestössä. Erityisenä voimavarana liitolla on kiinteä yhteistyö yhdeksän vapaaehtoisvoimin toimivan jäsenyhdistyksen kanssa ja unilääketieteen alalla toimivien ammattilaisten kanssa.

Tutustu Uniliittoon https://www.uniliitto.fi/
ja jäsenyhdistyksiin https://www.uniliitto.fi/uniyhdistykset/

Lisätietoja toiminnanjohtajan tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Salla Mansikkamäki, puh.  044 554 3144. Soittoajat 4.10.2023 klo 16–18 ja 12.10.2023 klo 16–18.

Hakemukset, jotka sisältävät palkkatoiveen sekä liitteenä ansioluettelon, tulee lähettää 16.10.2023 mennessä osoitteella salla.mansikkamaki@icloud.com tunnuksella HAKEMUS.

Ensimmäisen vaiheen haastattelut järjestetään 1.11.2023, ja osa haastatelluista kutsutaan toisen vaiheen haastatteluun 10.11.2023. Valinta tehdään marraskuun aikana, ja työtehtävä tulisi ottaa vastaan 1.2.2024.

 

Julkaistu: 7.9.2023

Jaa tämä sivu