Unitupa – vertaisryhmä 2 verkossa – ILMOITTAUDU

24.5. klo 15:30

etävertaisryhmä , Verkossa

Uniliiton jäsenyhdistysten järjestämät Unituvat on matalan kynnyksen maksuttomia vertaisryhmiä, jotka on tarkoitettu unihäiriöisille ja heidän läheisilleen. Ohjaajina toimivat kokemusasiantuntijat, ja ryhmien ensisijainen tavoite on avun saaminen ja antaminen kokemusten jakamisen kautta.

Aika: maanantaina 24.5. klo 15.30-17.30

Tämä vertaisryhmä on senioreille ja eläkeläisille. Ohjaaja Marja Ylösmäki ei yleensä alusta, vaan tarkoitus on keskustella unihäiriöistä rennossa hengessä osanottajien toiveet huomioiden.

Unituvan verkkotapaamisiin voi osallistua mistä päin Suomea tahansa.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Senioreiden Unitupa järjestetään verkossa, ja siihen pitää ilmoittautua Uniliiton sivuilla viimeistään Unitupaa edeltävänä päivänä (23.5.2021 aikana).

Osallistujat saavat osallistumislinkin ja -ohjeet ennen ryhmän alkua sähköpostiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!