Osallistu lehden tekoon

Osallistu lehden tekoon   

Uniuutiset-lehti tarjoaa tutkittua ja ajankohtaista tietoa unen ja unihäiriöiden hoidosta helposti omaksuttavassa muodossa. Lisäksi lehdessä on mukana kokemustarinoita, jotka avaavat arjen elämää unihäiriön kanssa. Lehteen sisältyy myös vapaaehtoistoiminnan kuulumisia uniyhdistyksiltä.

Tule tekemään lehteä kanssamme!
Voit olla mukana lehden teossa monella tapaa.

 • Juttuidea
  – Lähetä juttuidea ja taustatietoa teemasta, jota haluaisit käsiteltävän lehdessämme.
 • Hyvä kysymys!
  – Voit lähettää lyhyen kysymyksen uneen tai unihäiriöön liittyen nimimerkillä. Kysymyksen tulee olla yleisellä tasolla eikä se voi liittyä lääkehoitoon. Julkaisemme kysymyksen ja asiantuntijan vastauksen lehdessämme.
 • Mielipidekirjoitus
  – Voit kirjoittaa mielipidekirjoituksen itsellesi läheisestä asiasta, merkkimäärä enintään 1300 välilyönteineen. Lisää kirjoituksen yhteyteen koko nimesi sekä paikkakuntasi. Erityisen tervetulleita ovat kirjoitukset, jotka liittyvät esimerkiksi hoidon saatavuuteen ja toimivuuteen unihäiriöiden hoidossa eri puolella Suomea.
 • Tapahtumauutinen
  – Jos olet mukana tai järjestäjänä mielenkiintoisessa uneen tai unihäiriöihin liittyvässä tapahtumassa – vaikkapa koulutustilaisuudessa, vertaistapaamisessa, messuilla – lähetä meille siitä valokuva ja lyhyt kuvaus. Kuvaus enintään 1000 merkkiä välilyönteineen
 • Valmis juttu
  – Jos sinulla on hyvä idea jutuksi ja olet valmis itse tuottaman tekstiä, ota yhteyttä ja kerro juttuideasi. Jos ideasi on teemaltaan sopiva Uniuutisiin, saat meiltä tarkemmat ohjeet jutun kirjoittamiseksi. Emme maksa kirjoittajille palkkioita, mutta tekstin kirjoittaja mainitaan aina lehdessä.

Kaikki tekstit oikoluetaan ja tarpeen mukaan lyhennetään.

Lisäkysymykset, juttuideat ja valmiit jutut tulee lähettää osoitteeseen: uniuutiset@uniliitto.fi