Vireysviikolla® puhutaan unesta ja vireydestä

Uniliiton strategiaan kirjatussa arvopohjassa on todettu, että kaikilla on oikeus hyvään uneen ja vireyteen. Hyvä palauttava uni luo tien kohti vireyttä, ja unettomuudesta johtuvaa huonoa vireystilaa on tärkeä ymmärtää ja tunnistaa arjen toiminnoissa.

Uniliiton Vireysviikolla® puhutaan sitä, miten päivittäinen tekemisemme vaikuttaa uneemme ja miten unella ja väsymyksen hallinnalla tuemme päivittäistä vireystilaamme.

Teemaviikon ajankohdaksi on vakiintunut kesäaikaan siirtyminen maaliskuussa. Teemaviikko säilyy, vaikka kellojen siirroista tulevaisuudessa luovutaankin.

Tänä vuonna Vireysviikkoa® vietetään jo kesäaikaa edeltävälläkin viikolla, koska varsinainen teemaviikon ajankohta sijoittuu pääsiäisviikolle. Korona ohjaa toimintamme verkkoon, ja toimintaa tarjoavat Uniliiton lisäksi myös uniyhdistykset.

Verkkoluennoilla pääset kuulemaan muun muassa päivän rytmittämisestä, nukkumisergonomiasta, unen ja painonhallinnan yhteydestä sekä väsymyksen hallinnan mahdollisuuksista.

Tutustu Vireysviikon® tarjontaan Uniliiton Kalenterissa ja tule mukaan kohottamaan omaa vireyttäsi ja vaikuttamaan uneesi!

Julkaistu: 18.3.2021

Jaa tämä sivu