UniNeuvo – auttava puhelin

UniNeuvo – auttava puhelin

Kärsitkö unettomuudesta? Nukahtaminen ei onnistu tai heräilet öisin useita kertoja. Herättyäsi uni ei tule uudestaan ja ajatukset pyörivät päässä. Olo on uupunut ja väsynyt. Mitä voi itse tehdä paremman unen saamiseksi, ja milloin olisi aika mennä lääkäriin?

Tuntuuko pää herätessä sumuiselta ja olo on väsynyt, vaikka olisit nukkunut pitkät unet? Kuorsaatko? Voisiko syynä olla uniapnea? Jos epäily uniapneasta herää, mitä tulee tehdä? Jos sinulla on jo todettu uniapnea, askarruttaako sen hoidossa jokin asia? Jos käytät CPAP-laitetta, onko sinulla herännyt kysymyksiä se käyttöön liittyen?

UniNeuvo -puhelin auttaa kaikissa uneen ja unihäiriöiden hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Päivystäjinä ovat unihäiriöiden hoitoon perehtyneet terveydenhuollon ammattilaiset, Suomen Unihoitajaseuran jäsenet.

Palvelu on avoin kaikille soittajille, ja puhelun hinta on normaali puhelumaksu ilman palvelumaksuja. UniNeuvo päivystää keskiviikkoisin klo 17–19.

Voit soittaa nimettömänä. Keskustelut käydään luottamuksellisesti yhteydenottajan ja päivystäjän kesken, päivystäjä on vaitiolovelvollinen. Puhelinkeskusteluja ei tallenneta eivätkä ulkopuoliset kuule keskusteluja. Keskustelujen aihepiirit kirjataan raportoinnin, tiedottamisen ja kehittämisen tarpeisiin, yksittäisiä yhteydenottajia tai keskusteluja ei kuitenkaan voida tunnistaa kerätystä tiedosta.

Älä jää murehtimaan, soita UniNeuvoon 050 550 2288!

UniNeuvon palvelut noudattavat toiminnassaan Puhelin- ja verkkoauttamisen eettisten periaatteiden neuvottelukunnan (PuhEet) eettisiä periaatteita.

Tulosta UniNeuvo-ilmoitus (A4) alla olevista kuvista.